Electric Prest

"The reward for work well done is the opportunity to do more"

Despre Electric Prest

SC ELECTRIC PREST SRL este o societate cu capital privat inregistrata la O.R.C. sub numarul J15/436/2002 si are ca obiect principal de activitate executia de lucrari electrice de joasa si medie tensiune, executia de posturi de transformare de 0,4/20 kV, lucrari de iluminat public, servicii de dirigentie de santier in domeniul electric, etc. ELECTRIC PREST ofera in acelasi timp si o gama completa de servicii in domeniul constructiilor civile si industriale : executie, proiectare, consultanta.

Societatea noastra s-a specializat si in lucrari de constructii/montaj in medii cu pericol de explozie (depozite/statii de carburanti, sonde, etc.) avand ca principal client in acest sector de activitate compania PETROM S.A.

ELECTRIC PREST isi ofera serviciile la cele mai inalte standarde profesionale si de calitate, obiectivul final fiind satisfactia beneficiarului. In acest scop, compania noastra are implementate standardele ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2008.

Avand o politica moderna de management a resurselor umane si a costurilor aferente fiecarui proiect, ELECTRIC PREST a castigat teren in fata competitorilor prin preturi competitive, seriozitate in respectarea conditiilor contractuale, eficienta si nu in ultimul rand calitatea lucrarilor.